Welcome to my life

Hallo! Wat grappig dat je mijn verhaal leest! Ik ben Petra, ik voel me 24 lentes jong (ben er helaas al 41) en ben verslaafd aan hardlopen. Ik ben niet de snelste, zeker niet de langzaamste. Ik hang er een beetje tussenin. Toen ik door had dat ik nooit de eerste zou worden, had ik wel even een dipje. Maar door mijn lieve loopmaatjes ben ik daar snel uit getrokken. Nu loop ik stage bij Keep-on-running.nl en de Rokjesdagloop. En dat zorgt ervoor dat mijn leven nog meer in het teken staat van het fijnste dat er is op deze aarde (behalve chocolade en drop), namelijk Hardlopen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: