How I became a Rebel in 010

WoW! Ik hoor erbij! 

Altijd heb ik gedacht dat ik een einzelgänger was. Ik doe mijn eigen dingen, op mijn eigen manier. Heb niet veel vrienden, maar stiekem ook weer heel erg veel. Niet van die mensen die standaard bij je thuis zitten, maar wel mensen waar ik van op aan kan als ik ze nodig heb. 


Sinds vorige week mag ik me officieel lid van een Runningfamily  noemen, en dat voelt onwijs goed!! 


De RunningRebels Rotterdam ken ik sinds november vorig jaar. Ik schreef voor Keep-on-Running en had daar de rubriek ‘runningcrew van de maand’ bedacht. Ik had een oproep op FB en insta gedaan, om mijn loopmaatjes te vragen of ze leuke crews kenden. Ik kende er zelf wel een paar, maar niet genoeg om een keuze te kunnen maken. Je wordt nou eenmaal niet zomaar de RunningCrew van de maand. Michael Beenhakker, jawel, de enige echte directeur van de ROPARun, had Rafael Krijgsman in dat bericht getagd, en zo kwam dat balletje te rollen. 

De RunningRebels doen mee aan allerlei challenges en zodoende kwam het, dat ik op 12 december, om 12.12u, met een kadootje op pad ging, tijdens de MidWinterDuinRun, om die aan een wildvreemde man (ook hardloper) te geven. December was mijn challenge maand… Ik deed mee aan alle challenges die ik kon vinden, die te maken hadden met hardlopen. 

Vlak daarna was de  Bruggenloop in Rotterdam, waarna ik werd uitgenodigd voor bier en pizza door de RunningRebels. Er waren ook wat bekenden uitgenodigd, wat ik wel heel fijn vond, want ik ben een held op sokken als het gaat om op een groep af te stappen. 


Rafael gaf me een shirt van de Rebels, en eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik ermee kon en mocht. 

Ik was regelmatig bij Rebelactiviteiten aanwezig, zoals de beklimming van de Euromast, bij de UP-run en ook tijdens de afterparty van de Rotterdam marathon was ik bij de Rebels.   De Rebels know how to party! 


Afgelopen week was het #RUN2 in Den Haag, en ik vroeg Rafael of ik het shirt aan mocht doen.  Dat mocht zeker! 


Die zaterdag liep ik tijdens de Halve van Hoogvliet, ook daar mocht ik mijn shirt aan. Na een snel wasje en korte droogtijd, besloot ik ‘m ook aan te doen tijdens de Stoomtramloop. 

Toen kwam de officiële vraag van Dimitri, of ik een échte wilde worden. JAAAAAAAA I DO!! 


En zo werd deze chick uit 020 een Running Rebel uit 010. And very proud to be one! 


Dimitri en Rafael hebben de Running Rebels opgericht tijdens de marathon van Rotterdam in 2015. De familie bestaat op dit moment uit ongeveer 40 Rebels. 

Check hier wat ik schreef in november op keep-on-running. 

De mooiste foto’s werden gemaakt door een andere Running Rebel: Evert Buitendijk. Serieus, hij maakt echt toffe foto’s! 

4 gedachten over “How I became a Rebel in 010

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: