Challenges

Zoals jullie weten, ben ik gek op challenges. Verschillende mensen hebben me gevraagd, waarom dat is. Want als je een challenge aan gaat, wil je hem ook uitspelen. 

In een eerder stukje schreef ik al, dat het me lekker bezig houdt. Ik heb challenges nodig om me over dipjes heen te trekken, en ook om juist af en toe eens wat anders te doen dan de standaard trainingen, die in mijn comfortzone liggen. 

Nou is het sommigen van jullie misschien niet ontgaan, maar ik werd vorige week uitgedaagd door een dame via Instagram, voor de challenge ‘Likes are km’s’, waarbij je de likes op een foto omzet in het aantal kilometers. En bij alles wat niet haalbaar is, deel je het door 10. Als ik even terug kijk in mijn tijdlijn, bemerk ik dat ik ongeveer rond de 150 likes heb de laatste tijd. Easy peasy! Dat loop ik wel even weg. Dacht ik. 


Ik had dan ook wel echt een hele vette foto uitgekozen. Ik heb een evil RunningRebelcrewie Melanie Zelfs die anders zo lieve Manon wilde me aan meer likes helpen. Ik had de foto niet ook nog eens op Facebook moeten zetten…Of degenen die mijn foto like’ten wilden me écht uitdagen…  

48,1 f*#king kilometers! 


Natuurlijk is deze challenge accepted! Anders had ik me eerder moeten terugtrekken. 

Ik zou ‘m ook in stukjes kunnen opdelen. Of in Estafettevorm doen. De RoPaRun is ook meer dan 65km per slot van rekening. 

Maar nee. Het zit nu in mijn hoofd, en ik wil het, ik durf het en eigenlijk geloof ik ook wel dat ik het kan. 


Ik moet het even goed gaan uitwerken, want het zou wel echt gezellig zijn als er mensen met me mee kunnen lopen of fietsen. Het zal op een woensdag worden, want dan ben ik ook die dag erna vrij. Ik heb zelfs al bedacht hoe ik wil lopen: van het Amsterdamse bos naar Hilligersberg (Rotterdam). Langs Alphen aan de Rijn, misschien even naar Gaby zwaaien. 


Woensdag 27 juli. Dat klinkt als een mooie dag voor bijna 50 kilometers. Vanaf nu dus nog 3 weken om alles te plannen. Ik hoop dat het weer dan een beetje mee gaat werken, want een klein zonnetje lijkt me wel prettig.  

De komende weken zal ik dus bezig zijn met de voorbereidingen voor deze afstand. En ik weet het, ik zal echt luisteren naar mijn lichaam, als het niet gaat zal ik afhaken.. 


Loop jij toevallig vaker over delen van deze route lopen en of kun je me tips geven ( bijvoorbeeld een horecagelegenheid op de route, waar ik eventueel wat kan gaan eten of drinken of voor de nodige plaspauze? ) Of mensen die lekker met me mee willen hobbelen/fietsen? Crewies? Laat het me maar weten! Oh en ook voor tips over de afterparty in Roffa…. Zeer welkom! 

Gelukkig gaan er treinen terug naar Amsterdam. Pffff #reisjefit! 

3 gedachten over “Challenges

Voeg uw reactie toe

  1. Wow, ik vind je zo stoer!! Gewoon ‘even’ bijna 50 kilometer hardlopen…! Ik weet zeker dat je het super goed gaat doen 🙂 Helaas ben ik dan op vakantie, anders was ik je graag een paar kilometer komen vergezellen! Succes alvast topper!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een toppertje ben je! Ik doe het je niet na! Maar kan wel meefietsen en je van drinken en eten voorzien :-D. Heel veel succes in ieder geval en als je mijn aanbod nodig hebt, just call! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: