PR- Peet’s Review

Wat zijn er toch heerlijk veel hardloopevenementen in Nederland! Ikzelf ben één van de hardlopers die niet in het wedstrijdvak te vinden zijn, maar wel minimaal twee maal per maand deelnemen aan een evenement. Ik krijg zo af en toe de vraag: ‘Peet, wat is nou een leuk loopje om aan deel te nemen? ‘. Deelnemen aan een loopje is eigenlijk altijd leuk, want je mag doen waar je het meeste van houd… Hardlopen! 

Maar om je een beter beeld te geven over wat je kan verwachten, of in elk geval: hoe het deze keer was georganiseerd, wil ik van mijn loopjes van de afgelopen tijd een kleine recensie schrijven, met aandacht voor: bereikbaarheid met het OV (want #reisjefit), kleedruimte en wc’s, parcours en sfeer en drukte op het parcours. Misschien hebben jullie daar wat aan bij de keuze om wel of niet in te schrijven voor een wedstrijd. 

3 gedachten over “PR- Peet’s Review

Voeg uw reactie toe

  1. Mag ik vragen wat je sterren betekenen? Is het als een rapportcijfer (3 uit 5 betekent “goed”), of als een score in een klantenonderzoek (5 uit 5 betekent “tevreden”, met minder sterren als de klant klachten heeft), of wat anders? Dit is belangrijk voor mij om te weten als ik wedstrijden met elkaar wil vergelijken.

    Geliked door 1 persoon

    1. Goede vraag! Ja, inderdaad, 5 sterren betekent dat her niet beter geregeld kan zijn, 1 ster dat het bijzonder slecht geregeld is. En algemeen is mijn persoonlijke rating. Soms houd ik al rekening met sommige dingen die minder geregeld zijn, bijvoorbeeld door communicatie vanuit de organisatie. Dan geef ik dat onderdeel minder sterren, maar kan het in het algemeen wel goed geregeld zijn. Ik hoop dat je er wat aan hebt of zal hebben, ik moet nog heel veel reviews schrijven, en heb nog meer plannen met de PRs

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: