Hello Goodbye

Twee jaar geleden begon het allemaal. Er was niets dat ik liever wilde. Toen ik het werd, was ik het gelukkigste hardloopstertje van de wereld. ASICS Frontrunner.

ASICS Frontrunner is een community van hardlopers, die gekozen worden omdat ze iets bijzonders doen met sporten. En dan gaat het voornamelijk over hardlopen. Als je in het team wilt, moet je daarvoor solliciteren en in het eerste jaar waren er 3000 aanmeldingen en 30 plekken.

Samen met mijn lieve vriendinnetje Gaby solliciteerde ik direct toen de aanmelding open ging. Waarom ik dan zo bijzonder was, tsja… heel eerlijk? Dat wist ik niet. Ik was alleen zwaar gepassioneerde hardloopster en fan van het merk.

Op de dag dat je een brief zou ontvangen als je het niet was geworden, waren Gaby en ik aan het trailen over de Utrechtse heuvelrug. We hadden beide geen brief gehad en waren dus benieuwd of er iets mis was gegaan.

Toen bleek dat we er allebei in zaten, maar ook mijn broertje Jermaine, mijn toenmalige vriendinnetje Hedwig, Roderick waar ik contact mee had, Natalie waar ik een weekendje Zeeland mee had gepland en Manon die ik al langer volgde…. tsja, toen was het feest helemaal compleet.

In het eerste jaar organiseerden we van alles; ASICS Frontrunner on Tour, de ASICS Flagshipstore opening en ik leerde mijn andere teamgenootjes goed kennen op de leuke uitjes die we deden. Maartje werd mijn vriendinnetje die ook nog even mijn buurvrouwtje werd en Celeste en Chris werden mijn dikke maatjes.

Met Manon deed ik super toffe dingen en zij werd een goede vriendin van me. ASICS Frontrunner gaf me de wereld.

Dennis werd een goede vriend maar bovenal mijn persoonlijke trainer.

In het tweede jaar zag ik meer van Frontrunner in het buitenland. Ik werd maatjes met ASICS Frankrijk en Zweden, doordat ik daar de marathon liep. We organiseerden met het team #imoveAmsterdam, waar 200 buitenlandse teamgenoten naartoe kwamen.

Als klap op de vuurpijl mocht ik (omdat ik in het eerste jaar gekozen werd als Frontrunner of the year) naar Mallorca op trainingsweek.

Al met al, het Frontrunnerschap heeft me veel moois gebracht.

Jaar 3 staat nu voor de deur en ik heb getwijfeld. Heel lang! Want eigenlijk moesten we het al in december zeggen. Maar ik ga uit het team!

Ik hou van het team en voel me nog steeds mega bevoorrecht dat ik er deel van mag uitmaken. Maar het wordt tijd om ook anderen een kans te gunnen. Er zijn maar een x-aantal plaatsen in het team en als ik een plek bezet hou, is dat 1 plek minder voor een nieuwe.

Daarnaast heb ik me altijd zo veel mogelijk ingezet om een goede ambassadrice te zijn voor het merk. Wat me makkelijk af ging, want ASICS is heel goed. Nu ik werk in de Runnersworld in Rotterdam, wordt me dat nog meer duidelijk.

Het voelt wel wat vreemd om andere merken aan te raden als ik aan het werk ben in Rotterdam. Ik ben daar in principe ambassadrice voor alle merken die we verkopen. Daarnaast heb ik, door mijn baan als hardlooptrainster en aankomend sportmasseuse, waarmee het allebei heel goed gaat, veel minder tijd om energie te steken in het ambassadeurschap. Ik ga voor Lopen met een Lach een fantastisch project opzetten.

Met pijn in mijn hart, maar vooral uitkijkend naar andere mooie dingen die volgen, zeg ik dus vaarwel tegen ASICS Frontrunner.

De aanmeldprocedure start ergens begin februari, ik raad het je aan om een poging te wagen!

2 gedachten over “Hello Goodbye

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: