Eerste hulp bij marathons

Dertigduizend hardlopers in Nederland lopen de marathon. Driehonderdduizend mensen willen ooit een marathon lopen in hun leven. Een marathon lopen, dat is echt anders dan het gebruikelijke woensdagavond rondje in het lokale park. Hoe train je voor een marathon en hoe blijf je gemotiveerd? Run8 heeft een oplossing bedacht ! De eerste hulp  “Run8” bij marathons.

Run8 geeft in 60 video’s heldere aanwijzingen en praktische tips over hoe je traint, gemotiveerd blijft en hoe je een goede marathon kunt finishen. Daar omheen is een heuse community opgericht, waarmee je nieuwe loopmaatjes leert kennen en eventueel van elkaar kunt leren.

De video’s duren 3-10 minuten en zijn onderverdeeld in 8 thema’s als: ‘trainingsopbouw’, ‘hardlooptechniek’, ‘motivatie’, ‘blessurepreventie’, ‘de dag van de marathon’ en ‘veiligheid’. Het is een waardevolle aanvulling op een goed schema en zorgt er voor dat je slim je marathon kunt voorbereiden.

Kijk hier voor de 8 meest gemaakte fouten tijdens een marathon.

Toegang tot de 60 video’s voor 6 maanden, plus toegang tot de community kosten € 99,= De eerste hulp bij het trainen naar de mooiste medailles? Klik hier voor jouw Run8!

Run8 Leaderboard support 728x90

img_7650

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: