Personal Training

Personal Training is pas persoonlijk als het begint met een goed gesprek. Want we bouwen een persoonlijk traject naar een goed succes als er een goede klik is. Daarom begin ik altijd met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake kijk ik naar naar mobiliteit, stabiliteit, lichaamscompositie, beweegpatronen en leefstijl. Deze intake kan best even tijd in beslag nemen, want – zeker als je uit een blessure komt of als je lang niet hebt getraind- kan je lichaam patronen hebben ingebouwd die niet optimaal zijn voor jouw lichaam. Na de analyse wordt er een plan gemaakt. Dit plan wordt overlegd en na akkoord, in werking gezet.

Bij Personal training wordt er echt gekeken naar alle onderdelen die je zou willen aanpakken, vanaf de grote teen tot aan mindset.

Voor personal training wordt er altijd gestart met een traject van minimaal 12 weken. Dit heeft te maken met het implementeren van het plan, het rustig opbouwen en natuurlijk moet jouw lijf ook even tijd krijgen om te wennen.

personal teller

Bij personal training wordt er soms gedacht aan een trainer die alleen hardop staat mee te tellen bij elke herhaling. Ik kijk vooral naar de techniek en zorg dat je de bewegingen zorgvuldig uitvoert. Ik kijk naar hoe belastbaar je bent op de dag zelf en daag je uit om het beste uit de training te halen.

Afhankelijk van start, gaan we minimaal twee keer per week aan de slag. Minder dan twee keer per week zal minimaal resultaat geven. Hoe verder gevorderd je bent, zal er een derde of vierde keer training gevraagd worden. Dit kan zowel als personal training als met een gepersonaliseerd trainingsschema.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: