Personal Training

Personal Training begint bij een uitgebreide intake. Hierbij wordt gekeken naar mobiliteit, stabiliteit, lichaamscompositie, beweegpatronen en leefstijl. Na de analyse wordt er een plan gemaakt. Dit plan wordt overlegd en na akkoord, in werking gezet.

Bij Personal training wordt er door Petra gekeken naar alle delen die dienen te worden versterkt, vanaf de voet tot aan mindset.

Voor personal training wordt er met een start van minimaal 12 weken samengewerkt. Dit heeft te maken met het implementeren van het plan, het omzetten van leefstijl en het veranderen van gedrag.

personal teller

Bij personal training wordt er soms gedacht aan een trainer die alleen hardop staat mee te tellen bij elke herhaling. Petra kijkt naar de techniek en zorgt dat je de bewegingen zorgvuldig uit voert. Ze kijkt naar de belastbaarheid op de dag zelf en daagt je uit om het beste uit de training te halen.

Afhankelijk van start, gaan we minimaal twee keer per week aan de slag. Minder dan twee keer per week zal minimaal resultaat geven. Hoe verder gevorderd je bent, zal er een derde of vierde keer training gevraagd worden. Dit kan zowel als personal training als met een gepersonaliseerd trainingsschema.