Over…

Personal Trainer Petra Kerkhove, Amsterdam

Personal Trainer Petra was er al vroeg achter dat ze mensen beter wilde maken. Een studie Farmacie leek de ideale opleiding, tot ze erachter kwam dat een pilletje je meestal niet beter maakt, maar zorgt dat je lichaam de ruimte krijgt om dat zelf te doen. Via een omweg vond ze haar passie in het coachen en trainen – en daardoor verbeteren van zowel mind als body van haar deelnemers – via mindsetcoaching en kracht- of hardlooptraining.

Personal Trainer Petra Kerkhove

Ze is een vrolijke, energieke en gedreven dame, die graag luistert naar muziek. Ze organiseert regelmatig evenementen voor haar cliënten en zelf houdt ze van bodybuilding, hardlopen en Animal Flow. Ze is nieuwsgierig naar de laatste wetenschappelijke inzichten in krachttraining en geeft zelf ook opleidingen.

Fitness en Bodybuilding

Personal Training Amsterdam

Om de het gewenste resultaat te krijgen, is meer nodig dan alleen trainen. Petra monitort alles, zoals rust en herstel, voeding, stress en trainingsbelasting in combinatie met voorgenoemde keypoints. Ze past trainingen aan door haar ervaring en kennis en kunde te benutten. Ze let vooral op techniek en zorgt altijd dat je geprikkeld wordt in de training. Coaching op mindset vindt desgewenst plaats tijdens een één op één gesprek in het kantoor op de Marnixstraat.

Personal Trainer in Amsterdam

Haar trainingen en sportmassages vinden plaats in de Trainingboutique op de Marnixstraat 232k, tussen de brandweer en de politie. Deze boutique is ingericht als personal trainingsstudio, er kan alleen door een trainer met zijn of haar cliënt worden getraind. Hierdoor wordt de trainingstijd optimaal benut.

Curriculum Vitae

Laatste posts:

Volg Petra Kerkhove hier:

Geef een reactie