Over…

Petra Kerkhove, Amsterdam

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben ook erg nieuwsgierig wie jij bent, misschien wil je een berichtje achter laten op de pagina?

Ik was er op 14 jarige leeftijd al achter gekomen dat ik graag mensen “beter” wil maken. De studie Farmacie leek de ideale opleiding en die heb ik dan ook met veel plezier 6 jaar gedaan. In het laatste jaar kwam ik erachter dat een pilletje je meestal niet beter maakt, maar zorgt dat je lichaam de ruimte krijgt om dat zelf te doen. Via een omweg vond ik mijn passie in het coachen en trainen – en daardoor verbeteren van zowel mind als body van mijn cliënten, via mindset- en beweegcoaching.

Ik weet….

Ik weet hoe het is om geblesseerd te raken. Misschien uit overbelasting, misschien techniek. Maar ik weet ook hoe lastig het dan weer is om de draad terug op te pakken. Met misschien nog steeds dat zelfde pijntje. Je bent al lang uitbehandeld, maar iets houd je tegen om weer te beginnen.

Je weet soms gewoon dat het tijd is om echt wat te gaan doen aan jouw levenskwaliteit. Je wilt graag lekker kunnen (blijven) doen wat je altijd doet of deed. En zo’n pijntje of gebrek aan fitheid houdt je tegen.

Met goede afspraken, met trainingen die passen bij jouw huidige fitheid, kom jij weer in die shape die je zoekt. Zonder pijn!

Ik weet ook hoe het is om maar altijd aan het trainen te zijn en eigenlijk niet vooruit te komen. Ik heb meerdere marathons en ultra’s gelopen en ging pas echt vooruit toen ik de kennis kon toepassen die ik nu heb.

Reviews:

Altijd aan het studeren

We weten al heel veel over het lichaam, maar nog steeds niet alles. Heel veel opleidingen leren je maar één deel, terwijl er soms connecties te vinden zijn. Omdat je tijdens de standaard opleidingen tot personal training eigenlijk nog niet veel diepgang hebt, ben ik altijd aan het studeren. Zo weet ik zeker dat ik de beste kwaliteit aan toepasbare oefeningen aan het geven ben, die jou echt verder kunnen helpen. Een klein rijtje van de opleidingen en cursussen die ik in de afgelopen jaren heb gedaan en afgerond zijn:

Fitness en Bodybuilding

Om de het gewenste resultaat te krijgen, is meer nodig dan alleen trainen. Ik monitorr alles, zoals rust en herstel, voeding, stress en trainingsbelasting in combinatie met voorgenoemde keypoints. Ik pas trainingen aan door ervaring en kennis en kunde te benutten. Ik let vooral op techniek en zorg altijd dat je geprikkeld wordt in de training. Coaching op mindset vindt desgewenst plaats tijdens een één op één gesprek of tijdens de training.

Personal Trainer in Amsterdam

Mijn trainingen vinden plaats in de Trainingboutique op de Marnixstraat 232k, tussen de brandweer en de politie. Deze boutique is ingericht als personal trainingsstudio, er kan alleen door een trainer met zijn of haar cliënt worden getraind. Hierdoor wordt de trainingstijd optimaal benut.

Laatste posts:

Volg Petra Kerkhove hier:

Geef een reactie

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: